Annons

Annons


Vårens ”vill ha”-plagg

Lindex tar också upp den vita kostymen i sitt vårsortiment.

Den vita kostymen i Lindex tappning.

Lite varmare, lite ljusare – och lite skönare klädsel. Mitt i mörkaste vintern är det lätt att längta till våren och alla spännande nyheter som kommer med den. Som en klassisk vit kostym till exempel. Det blev åtminstone jag väldigt sugen på när jag såg dessa snygga bilderna …

Annons
Kostymen från Malene Birger får gärna flytta in i min garderob.

Outfiten från By Malene Birger får gärna flytta in i min garderob. Foto: Hasse Nielsen.

Andra smarta köp är den långa västen och tunna kappan. Någon här på redaktionen tyckte att västen från By Malene Birger mest påminner om en ryamatta, men jag tror att den är rätt mysig att bära. Och en tunn, enkel vårkappa står helt klart på min shoppinglista.

Den långa västen är ett smart val i vår.

By Malene Birgers tolkning av den långa västen. Foto: Hasse Nielsen.

Tunn vit vårkappa från Lindex.

Tunn vit vårkappa från Lindex Extended-kollektion.

I Femina nr 2, som finns i butik nu, har vår modechef Sarah valt ut de mest lättburna trenderna inför den nya säsongen. Här på hemsidan hittar du alltid hennes modetips, som i inlägget Fem budgetfavoriter eller i Så bär du stort halsband.

LÄS OCKSÅ


2 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar