Annons

Annons


”Mode ska vara till för alla – oavsett ålder”

nr-1-Femina

Äldre modeller har varit i fokus den senaste tiden och debatterats på olika håll. Bland annat väckte Feminas januariomslag mycket uppmärksamhet. För oss på Femina har det aldrig varit kontroversiellt att anlita modeller med livserfarenhet. Tvärtom. Det är självklart att både yngre och äldre personer visar mode i Sveriges största magasin för kvinnor. Och det handlar om snygga, bärbara plagg som fungerar i vardagen.

Annons

Nr-Femina

nr-2-Femina

Läs gärna mer i inlägget Vi gillar olika där jag skriver om hur vi resonerar när det gäller modellval. Vi kan också se det som ett tecken i tiden att alltfler företag och varumärken inser värdet i variation. Äntligen! Mode ska vara roligt och det ska vara till för alla – oavsett ålder. Titta bara på de fantastiska bilderna som vår fotograf Heléne Linsjö har tagit och som har publicerats i Femina genom åren.

nr-4-Femina

Nr-5-femina

Nr-6-Femina

nr-7 Femina

Nr-8-Femina

nr-9 Femina

I de flesta modereportage som vi producerar är Feminas modechef Sarah Thörnqvist stylist. Henne möter du både här på hemsidan, i bloggen, och givetvis i tidningen varje månad. I det senaste numret (som finns i en butik nära dig) hittar du allt från vårens snyggaste kappor och jackor till garderobens bästa budgetköp. Det – plus mycket, mycket mer – rekommenderas varmt som läsning nu under helgdagarna. Glad påsk!

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar