Annons

Annons


Detaljerna som sätter stilen

Klädd för en vanlig dag på jobbet.

Klädd för en vanlig dag på jobbet. Foto: Heléne Linsjö.

Det enklaste – och billigaste – sättet att förnya garderoben är självklart med accessoarer. Är det dessutom så att man föredrar en klassisk stil och alltid väljer samma neutrala färger är detaljerna ännu viktigare. Bilden ovan är rätt talande för min stil och vilka accessoarer jag helst väljer. Klädseln är allt som oftast skjorta, väst, jeans – med ett snyggt skärp och olika armband.

Annons

Läs mer! Hitta rätt bälte.

En svart band fungerar till många olika sorters skjortor och blusar.

En svart band, köpt i en vanlig tygaffär, fungerar till många olika sorters skjortor och blusar.

Av alla accessoarer är det annars olika scarves och sjalar som är mina favoriter. Tunna och lätta varianter på sommaren och i grövre material till höst och vinter. Gärna mönstrade, men oftast i samma färgskala. Ja, ni ser själva på bilden från garderobshyllan hemma …

Läs mer! Så stylar du scarfen.

En titt in i garderoben.

Det kanske inte är så svårt att gissa vilken accessoar som jag använder mest?

Armbandet från Lara Bohinic fick jag i present av mina kollegor.

Det lyxiga armbandet från Lara Bohinc fick jag i present av mina kollegor.

Ett enda smycke kan göra mycket för helheten. Nyligen fick jag ett fantastiskt armband av mina chefredaktörskollegor på Aller media och med det på handleden behövs nästan inga fler smycken. För övrigt är jag som skatan: jag gillar och samlar på allt som glänser. Det är inte mycket bland mina ”juveler” som är äkta – men vad spelar det för roll? Huvudsaken är att de används och tjänar sitt syfte som ”pricken över i”.

Läs mer! Mode & smycken på auktion.

Ett av mina bästa auktionsköp är ett gammalt doktorsskåp där alla accessoarer får plats.

Ett av mina bästa auktionsköp är ett gammalt doktorsskåp där alla accessoarer är samlade.

Läs mer! Ordning i garderoben.

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar