Annons

Annons


Har du redan höstens modefavoriter i garderoben?

Modeveckan i Stockholm är över och nu vet alla vad som väntar till hösten. Snitten, färgerna och detaljerna. Många spännande nyheter men också stilsäkra favoriter som kommer tillbaka i olika former. Jag har valt ut några looker som jag fastnade för under Fashion Week. Kanske finns det varianter av dem redan i din garderob?

Annons

MNO_0255

Många designers satsar på set av olika slag. Så gör även Busnel, som samtidigt förnyar stickat genom att använda sig av kritstrecksrandigt. En klassisk kombinationen som är elegant och ledig på en och samma gång.

MNO_1069

Att bära finplagg till vardags är ingen ovanlighet längre. Allt handlar om att sätta samman dem rätt. Som här på Ida Sjöstedts visning, där tröjan med tryck kombineras med en yvig tyllkjol. En outfit som kan fungera vid många tillfällen, inte bara när man vill vara uppklädd.

MNO_0840

När man ska köpa hus sägs det att man främst ska tänka på tre saker: Läget, läget och läget. Kanske kan man tycka samma sak om höst- och vintergarderoben? Om du ska plocka fram något ur gömmorna hemma – eller köpa nytt – så tänk rött, rött och rött. Antingen som enstaka blickfång eller kombinerat à la Rodebjer.

MNO_0332-1

Spets har vi redan sett mycket av – och det kommer mera! Om det är någon som kan aftonklänningar så är det Ida Sjöstedt, som har gjort det glamourösa fodralet ovan. Mer av just henne hittar du här.

MNO_1063-1

Min personliga favorit: Kostymen. Alltid lika aktuell, användbar och snygg – särskilt i J.Lindebergs tappning.

MNO_0509

Klassiska skepparkavajer och utsmyckade orkesterjackor hänger med i höst och vinter. Den knälånga kappan med guldfärgade inslag är hämtad från Hunkydory, som också blandar leopardmönstrat och sammet med militära detaljer och denim i sin kollektion.

MNO_1225

Modet blommar upp, inte bara i vår utan också till hösten. Spara med andra ord allt blommigt som hänger på galgarna hemma. För den som är sugen på något nytt är Rodebjers dress med överdimensionerade puffärmar, hög krage och stort mönster en säker investering.

LÄS OCKSÅ


2 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar